Хидратиращ крем за лице и тяло с невен

Хидратиращ крем за лице и тяло с невен

Богат интензивен крем за бебешка кожа
Суха кожа предизвикана от протриване, климатични състояния или закрити топли помещения не трябва да безпокоят щастливите дни на вашето бебе. Хидратирайте и изгладете кожата с Хидратиращ крем за лице и тяло и с невен.
Кликнете за повече подробности
+100%

Осигурява интензивна грижа*

*Оценка на родителите след 28 дни
+38%

Увеличена хидратация на кожата*

*Тест след 28 дни
Чисто новата кожа има много какво да учи от първия ден на раждането – защита на това, което е отвътре и съпротива срещу това, което е отвън. Дайте на бебешката кожа нежна грижа и защита, от които тя се нуждае, с богатия изглаждащ Хидратиращ крем за лице и тяло, съдържащ органично сусамово масло и скъпоценни екстракти от органичен невен. Това е интензивна грижа за сухи участъци и защита от загуба на съществена хидратация за кожата. Преди всичко, Weleda помага на бебешката кожа да открива и разбира света повече от 50 години. Как се използва Разнесете по бебешката кожа на лице и тяло. Може да бъде използван в областта на пелените, ако кожата не е предразположена към обриви. Подходящ от първия ден след раждането.

Полезни свойства

Защита и интензивна грижа за успокояване на бебешката кожа. Съдържа приятен за кожата ланолин, който предпазва от изсушаване. Поддържа кожата мека и гладка. Без наличие на синтетични консерванти, ароматизатори, оцветители или суровини, получени от минерални масла. Дерматологично тестван с много добра поносимост, дори и за чувствителна кожа.
Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil

Масло от сладък бадем

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil

Прочетете още
Calendula Officinalis Flower Extract

Екстракт от цвят на невен

Calendula Officinalis Flower Extract

Прочетете още

INCI

Пълен състав


Масло от сладък бадем
Ланолин
Масло от семена на сусам
Каолин
Алкохол
Хидролизиран пчелен восък
Глицерил линолеат
Силиций
Екстракт от цвят на невен
Екстракт от цвят на лайка
Лимонѐн
Линалол
Гераниол
Цитрал
1 от натурални етерични масла