Масло с бреза против целулит

Масло с бреза против целулит

Грижа от природата за кожа с целулит
Енергизиращо масажно олио, бърза, ефективна и изцяло растителна грижа против „портокаловата кожа“ на краката, корема и бедрата
Кликнете за повече подробности
+22%

Увеличава еластичността*

*Тест след 28 дни
+21%

По-гладка кожа*

*Тест след 28 дни
Целулитът се развива естествено, но това не означава, че трябва да го поддържате! Антицелулитното масло с бреза на Weleda е напълно натурална грижа за борба с целулита и съдържа ценни растителни съставки. Екстрактите от органично отглеждани брезови листа, розмарин и рускус стимулират метаболизма на кожата. Маслата от пшеничени кълнове и жожоба са богати на витамини и активно действат за задържането на течностите само там, където им е мястото. Енергизиращите масла от грейпфрут и кипарис придават приятен аромат – всичко в това масло е с определена цел, и работи.

Полезни свойства

Редовната употреба изглажда, тонизира, стяга кожата и намалява появата на целулит. Дерматологично тестван продукт. Не съдържа изкуствени консерванти, ароматизатори, оцветители и суровини от минерални масла. Без изкуствени консерванти, ароматизатори, оцветители и суровини от минерални масла.
Betula Alba Leaf Extract

Екстракт от листа на бреза

Betula Alba Leaf Extract

Прочетете още

INCI

Пълен състав


Масло от кайсиеви ядки
Масло от семена на жожоба
Масло от пшеничен зародиш
Екстракт от листа на бреза
Екстракт от корен на бодлив залист
Екстракт от листа на розмарин
Линалол
Цитронелол
Гераниол
Цитрал
1 от натурални етерични масла

За най-добри резултати използвайте два пъти на ден за четири седмици, след това като поддържаща терапия – веднъж на ден. Нанасяйте с кръгови движения в областта на корема, ханша, бедрата. За по-добра циркулация масажирайте с масажор или правете контрастен душ с редуване на топла и студена вода, като използвате Weleda Скраб с бреза за тяло.