Масажно масло с арника

Масажно масло с арника

Сгряващ масаж на мускулите с екстракт от арника
Преди и след спорт или друга физическа активност, за сгряване или отпускане на мускулите с енергизиращото масажно масло с арника
Кликнете за повече подробности
Един от нашите знакови продукти, масажното масло с арника е продукт, който най-точно пресъздава изцяло естественото ефикасно действие на растенията. Чисто растително масло от слънчоглед и зехтин, съчетани с екстракти от цветове на арника и брезови листа, които изглаждат и подобряват еластичността и тонуса на кожата. Подгответе тялото си за спорт с масаж, който засилва кръвообращението или отпуснете мускулатурата след физическа активност със стимулиращия аромат на етерични масло от лавандула и розмарин. Ще оцените предимствата на този напълно натурален продукт, независимо дали сте спортист или активна личност, която се грижи за тялото си. Как се използва Масажирайте мускулите преди или след спорт или физическа активност с няколко капки от маслото, или нежно масажирайте след душ. Да не се използва при наранена кожа.

Полезни свойства

Сгрява, тонизира, енергизира. Стяга кожата, увеличава еластичността и подпомага клетъчното обновяване. Дерматологично тестван, не дразни кожата. Сертифициран натурален продукт, не съдържа изкуствени консерванти, оцветители и ароматизатори или суровини от минерални масла.

INCI

Пълен състав


Масло от семена на слънчоглед
Маслиново масло
Екстракт от цветове на Арника Монтана
Екстракт от листа на бреза
Лимонѐн
Линалол
Гераниол
Кумарин*
1 от натурални етерични масла