Измиващо мляко с невен

Измиващо мляко с невен

Нежно почиства и подхранва деликатната бебешка кожа
Нежна и приятна вана със слънчева топлина от органичен невен, за почистване и подхранване на деликатната бебешка кожа
Кликнете за повече подробности
Почистете нежно деликатната бебешката кожа с тази изключителна лека измиваща грижа. Слънчевата топлина на невена с нейните нежни успокояващи кожата сили са съчетани с коприненото масло от сладък бадем и органичното масло от сусам, за да предпазят кожата от изсушаване, в една наистина подхранваща смес. Топло и галещо кожата, нежно почистване - къпане, което да поддържа кожата мека, гладка и с прекрасен аромат на естествена, чиста бебешка кожа.

Полезни свойства

Почиства, подхранва и предпазва кожата от изсушаване. Поддържа естествените защитни функции на кожата. Дарява бебето с топлина и приятно усещане, като подчертава уханието му. Не съдържа изкуствени консерванти, ароматизатори, оцветители или суровини от минерални масла. Дерматологично тестван, много добра поносимост, дори при чувствителна и суха кожа.
Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil

Масло от сладък бадем

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil

Прочетете още

INCI

Пълен състав


Масло от сладък бадем
Масло от семена на сусам
Алкохол
Глицерин
Екстракт от невен
Глицерил стеарат SE
Ксантанова гума
Глицерил стеарат цитрат
Лимонѐн
Линалол
1 от натурални етерични масла

Разклатете бутилката и добавете две или три малки шепи от продукта във водата, след като ваната е вече готова. Разбъркайте с ръка до разтваряне на продукта. Температурата на водата трябва да бъде между 36° и 37°. Измийте ваната след употреба, за да се предотврати оцветяване.